Zažijte naplno vyhlášenou valašskou pohostinnost – na Vánoce, Silvestra, Velikonoce, o prázdninách i ve všední den. Vždy můžete ochutnat vynikající domácí slivovici, poctivou valašskou kyselici nebo místní specialitu kontrabáš z rukou profesionálů, kteří se inspirují recepty našich předků a zároveň respektují moderní kuchyni. Naše kuchyně ctí lokální suroviny, světové trendy a profesionální přístup k řemeslu.
Restaurace v tradičním beskydském stylu je srdcem našeho hotelu. Kvalitní gastronomie je pro nás základním cílem i cestou. Naše kuchyně má stálý tým kuchařů, kteří sbírali zkušenosti v renomovaných zahraničních hotelích nebo na luxusních lodích křižujících oceány. Čerpáme z krajové kuchyně, na kterou často nahlížíme moderní optikou. Jídla našeho regionu, která byla zdrojem energie pro těžkou práci na polích a v lesích, doplňujeme lehčími pokrmy, inspirovanými současnými gastronomickými trendy. K výborným jídlům nabízíme vybraná vína a dobře ošetřená tuzemská piva.
Pondělí – Sobota: 11:00 – 22:00 Neděle: 11:00 – 20:00
Běžná provozní doba kuchyně denně do 20:00, poslední objednávka jídla do 19:30.
Rezervace stolu na tel. čísle: +420 605 111 715 (recepce)
Od pátku 11. února do pondělí 14. února 2022 Vás zveme na romantické Valentýnské menu … Rezervujte se si stůl v naší restauraci nebo si objednejte gastronomické delikatesy s sebou na tel. čísle 605 111 715.
Od středy 10. listopadu 2021 Vás zveme na kachní a husí speciality, spolu se speciálním Svatomartinským pivem nebo Svatomartinským vínem… Rezervujte se si stůl v naší restauraci nebo si objednejte gastronomické delikatesy s sebou na tel. čísle 605 111 715
Od 16. ledna do 14. dubna 2022 je v ceně ubytování zahrnuta polopenze při ubytování od neděle do čtvrtka (příp. ubytování kratší mezi těmito dny). Tato nabídka platí pouze při přímé objednávce přes rezervační systém na našem webu a neplatí pro služební pobyty ani ve státní svátky. Polopenze je servírovaná a nabízí výběr ze 4 jídel, z toho jedno bezmasé a jedno sladké.
Vyberte si z nealkoholických chlazených nápojů, kvalitních čajů, špičkové kávy nebo pečlivě ošetřeného českého piva. K našim jídlů se také skvěle hodí výběr moravských vín, sektů či digestivů.
Od 3. prosince 2020 je hotelová restaurace otevřena pro veřejnost denně od 11:00 do 21:00. V neděli do 20:00. V našem stálém menu najdete lokální beskydská jídla, která doplňujeme lehčími pokrmy, inspirovanými současnými gastronomickými trendy. K výborným jídlům nabízíme vybraná vína z malých vinařství a plzeňské a litovelské pivo. Ráno nabízíme snídaňový bufet s regionálními produkty, na který naši hosté vzpomínají ještě po návratu domů.