Svatba Beskydy

Milí budoucí novomanželé, hledáte své vysněné místečko pro váš svatební den, kde společně se svými příbuznými oslavíte a zpečetíte vaši lásku? Rádi byste tento velký krok ve vašem společném vztahu uskutečnili v obklopení poklidné beskydské přírody?

Jestliže jste si u obou otázek odpověděli ANO, tak je pro vás svatba v Beskydech tou nejlepší volbou. Pojďme se společně podívat na to, co vše vám může náš hotel s naším šikovným a milým personálem nabídnout.

Svatba Beskydy – kde nás najdete

 

Náš útulný Hotel Trojanovice se nachází v podhůří malebných Beskyd, konkrétně v obci Trojanovice, jež je obklopena z obou stran horami – Velký Javorník a Radhošť. Náš hotel je situován v lesích, tak abyste nebyli během vašeho pobytu ničím rušeni a mohli si poklidně užívat krás beskydské přírody. V případě delšího pobytu se u nás zajisté nudit nebudete – je zde možnost pěší turistiky, wellness procedur, cyklo výletů, návštěvy lanového centra Tarzánie či skokanských můstků ve Frenštátě pod Radhoštěm. Více nápadů na výlety naleznete v sekci Aktivity a relax.

 

Společně s naším personálem se snažíme udržovat okolí našeho hotelu co nejčistší, tak abychom co nejméně zatěžovali naši překrásnou a úrodnou přírodu. Náš hotel se pyšní titulem Eco hotel, který získal hlavně díky myšlence co nejšetrnějšího a nejekologičtějšího provozu celého našeho areálu.

Naše ubytování

 

O ubytování se nemusíte strachovat, nabízíme širokou škálu pokojů – od útulných pokojů pro dvě osoby až po prostorné a vzdušné apartmány pro více osob. Takže jakmile budete vy, vaše rodina či přátelé již unavení z toho všeho veselí, můžete jít načerpat energii do našich pokojů.

 

K dispozici  máme celkem 13 dvoulůžkových pokojů, 8 pokojů s plnohodnotným třetím lůžkem a 3 pokoje s možností další přistýlky. Všechny naše pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, nábytkem z kvalitního masivu a také ručně šitými závěsy, polštáři a dekoracemi.

Útulné zázemí a profesionální přístup

 

Jestliže máte rádi lidové umění a s ním spojené tradice, svatba Beskydy vám může přesně toto nabídnout. V našem hotelu se můžeme pyšnit nádherným společenským sálem, jenž vznikl s pomocí místních tesařů, malířů a zámečníků, a to ve stylu chaty Libušín na Pustevnách. Tento společenský sál – Malý Libušín – vás zajisté nadchne svou vyváženou kombinací barev, dřevěných prvků, ale také svou prostorností. Celková kapacita tohoto sálu je 60 osob, avšak u akcí vyžadujících společnou tabuli je 45 osob.

Při budování samotného interiéru jsme také nezapomněli na technické zázemí často užívané právě při různých akcích či svatbách – technika potřebná k promítání prezentací, filmů či pouštění hudby.

Pomůžeme vám s čímkoli

 

Součástí našich poskytovaných služeb je taktéž profesionální přístup našeho personálu. Rádi vám pomůžeme nejen s přípravou sálu na svatební hostinu, ale v průběhu celého vašeho svatebního dne vám bude náš personál zcela k dispozici, počínaje vaším příjezdem, ubytovacím procesem až po zajištění roznosů slavnostního obědu či obsluhy ve večerních hodinách.

Ať už budete mít cokoli na srdci či budete potřebovat s čímkoli pomoct, jsme tu pro vás. S naší pomocí bude váš velký den dnem, na který jen tak nezapomenete a budete na něj ještě dlouho vzpomínat.

Svatba Beskydy – zajištění cateringu

 

Samozřejmostí je u nás taktéž zajištění kvalitního a chutného cateringu. Naši kuchaři tvoří své výborné pokrmy výhradně z čerstvých a lokálních surovin, tak abyste si nejen vy, ale i vaše chuťové pohárky pochutnaly co nejvíce. Pokrmy do vašeho svatebního menu si můžete s pomocí našich šikovných kuchařů nakombinovat buď dle své vlastní představy, nebo z námi nabízených pokrmů. Kompletní nabídku našich chutných pokrmů naleznete zde – jídelní lístek.

 

Předpokladem zajištění kvalitního cateringu je u nás taktéž pestrá nabídka nápojů, ať už alkoholických či nealkoholických. Můžeme vám nabídnout správně načepované moravské pivo, poctivě pálenou slivovici či pečlivě vybraná vína z kvalitních moravských vinařství. Kompletní nabídku našich nápojů naleznete zde – nápojový lístek.

Zaujali jsme vás?

 

Pokud si nejste stále se svým partnerem jistí, zda si vybrat zrovna náš hotel pro svůj velký den, tak se neostýchejte nás kontaktovat či si s námi sjednat schůzku. V sekci kontakt na nás naleznete všechny možné typy spojení se s námi.

Věříme, že právě všemi těmito pozitivy si vás náš projekt „svatba Trojanovice či svatba Beskydy“ získal a rádi k nám zavítáte. Rádi vám se vším poradíme a pomůžeme, tak abyste od nás odcházeli maximálně spokojení a plni krásných a hřejivých vzpomínek na váš velký den. Budeme se na vás těšit!