Ubytování Trojanovice - objevte rozmanitost Beskyd

Hledáte místo k odpočinku a načerpání čerstvého vzduchu? Ubytování Trojanovice je ideální pro ty, kdo touží po relaxaci v malebném Beskydském regionu, který se pyšní svou rozmanitou přírodou. Naše ubytování je skvělou destinací pro všechny, kteří chtějí zažít klid a pohodu, zatímco budou obklopeni přírodou.

Ubytování

V našem ubytování Trojanovice si každý přijde na to své. Pokud jedete jen na romantický víkend ve dvou, připravíme pro vás útulný pokoj pro dvě osoby. Budete-li chtít jet do naší malebné krajiny s početnější rodinou či přáteli, můžete si u nás rezervovat prostorný apartmán, který vám z balkonu či terasy nabídne dechberoucí  výhled. Mysleli jsme i na ty z vás, které trápí omezená mobilita – nebojte se, i pro vás máme speciální pokoj. Pokud dostanete po zkoumání místních krás hlad, můžete se zastavit do naší hlavní budovy, kde najdete tradiční valašskou restauraci.

Restaurace Trojanovice

Restaurace Trojanovice, nacházející se v hlavní budově, je překrásná restaurace s jedinečnou atmosférou dávných dob. Celá restaurace je ve valašském stylu, v interiéru se dominantně objevuje přírodní dřevo a nesmí chybět ani kachlová kamna. Dostanete-li hlad, neváhejte se zastavit na nejen tradiční recepty, ale i na moderní kulinářské lahůdky. Co se nápojového lístku týče, nezáleží na tom, jestli jste na pivo, víno, či snad něco ostřejšího, u nás na vás čeká široký výběr těchto nápojů.

Svatby, firemní akce a jiné události

To, že se na Pustevnách nachází Libušín ví snad každý. Co už každý neví je to, že i u nás se jeden nachází, a to Malý Libušín. Inspirovaný stylem nikoho jiného, než Dušana Jurkoviče, tento sál pojme až 60 osob. Pokud tedy chcete něčím ozvláštnit firemní akci, nebo mít překrásnou svatbu, náš sál je vám k dispozici. Moderní technika, profesionální catering – na to vše se můžete spolehnout.

Krásy okolí

Naše umístění je zcela výjimečné – přímo v srdci Beskyd. Lanová dráha, která vás vyveze až na Pustevny, je od nás co by kamenem dohodil. Z Pusteven už to je poté jen kousek ke známé soše Radegasta, a od té už to je zase jen kousek na vrchol hory Radhošť. Když už na Pustevnách budete, Stezka Valaška je jedinečná stavba, která vám nabídne nezapomenutelné výhledy.

Trocha adrenalinu...

Pokud toužíte po troše adrenalinu a fyzické námaze, určitě vyzkoušejte lanové centrum Tarzanie. Toto lanové centrum se nachází v Ráztoce, jen pár metrů pod spodní stanicí lanové dráhy. Jako dospělí se nemusíte bát, že byste se nebavili – i pro vás se najde trasa, která prověří vaši kondičku!

Frenštátské můstky

Zajímáte se o sport? V nedalekém Frenštátě pod Radhoštěm se totiž nachází významná sportovní památka. Ano, tušíte správně, jedná se o skokanské můstky, které v letech 1969-1973 proslavil Jiří Raška. Z této lokace se poté můžete vydat na pěší túru na Javorník, kde vám místní rozhledna nabídne krásné pohledy do širokého okolí.

Ubytování Trojanovice - pohoda a klid v srdci Beskyd

V našem ubytování Trojanovice najdete vše, co potřebujete ke svému relaxu. Klidné prostředí, wellness zóna, příroda, kam se jen podíváte – zkrátka vše, co potřebujete k tomu, abyste si odpočinuli a načerpali síly. Pokud vás naše ubytování zaujalo a chtěli byste si u nás udělat rezervaci pobytu, neváhejte navštívit sekci kontakt. Budeme se na vás těšit!